- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
Mondjuk hogy az unokám hív hogy elrabolták, és sürgősen kell egymilliót utalnom egy random számlára, az akkor is k. gyanús ha az ő hangján szólal meg. Látod hogy évek óta tolják ezt úgy is, hogy Gazsi hangján szólal meg az "unoka", és nagymama már viszi is a párnacihából a kp-t ki a kapu elé ahol egy Ladával felveszik....
Általánosságban nézve, baromi egyszerű lenne, világosan kommunikálja kb. minden szolgáltató a bankoktól a facebookig, hogy telefonban / online nem fognak sürgetni semmi miatt, és nem kérnek bizalmas adatokat. Innentől automatice minden kamu ami azt mondja hogy most azonnal kattints ide. Nem agysebészet. De "szerencsére" még sehol nem vagyunk az AI deepfake csalásoktól, amikor ezzel a facebook marketplace GLS-es trükkel (random rövidítős linkeket küldenek kamu GLS űrlappal, nekem az idiótája sima @icloud.com emailről küldte el
) miatt is naponta tucatnyian sírnak hogy őket milyen csúnyán átverték...
Kb. olyan mint amikor a törzsfőnök elmondta, hogy napnyugta után mindenki üljön a seggén a tábortűz mellett a barlangban, és biztos volt olyan, aki csakazértis kiment megnézni hogy mi vonyít az erdőben, mert igaz hogy hallott már másokról akiket megevett a farkas, de lehet hogy most a nyúl volt az...
De tudom, majd meglátom ha én is bedőlök neki, és komolyan, simán benne van a pakliban
Csak sokan a racionális gondolkodást kiváltságnak gondolják, "mer' te 20 éve számítógépekkel foglalkozol, de én honnan tudjam?"... mit, azt hogy kriketykratty.com/stealyourpassword linkre nem kattintasz rá akkor se ha azt mondja egy ismeretlen, hogy nyugodtan kattints rá???
De mondjuk a feleségem számáról felhív a feleségem hangján valaki, akkor is kb. két kérdéssel kiderítem hogy tényleg elrabolták-e vagy csak venni akar valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yettel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nők, nőügyek (18+)
- Vallás
- Hell is Us - Íme a hivatalos gépigény
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB, akku: 100% (35 ciklus), garancia: 2026.10.12.
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar - Garancia - 0 ciklus
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest