Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szabi®

veterán

válasz Bad Pritt #20 üzenetére

Az avp nem canon, csak egy univerzumban játszódnak. Az alienek megjelenése felbukkanása és funkciói fáradtak el, amire az Alien 4-hez értek, kapott ilyen cumó 5 pontot :F . .. nah mindegy vérgáz lett, Scottnak támadt egy ötlete hogy az emberiség eredettörténetét belefésüli az Alien univerzumba, elkészült a Prometheus, és a sok agyatlan addig mozikba izzadó noob akik 65-ödször is tudtak "aztaaa wáááooo"-ozni ha megláttak egy Alient, nem örültek a Prometheusnak, sajnos ezekből az egy dimeziós emberekből volt több, így a Covenantot már "elhúzta" szándékosan a készítőgárda a szokásos 8 kurvabaszomkemény elit katona, és 3 tudós +1 robot vonalra , és láthatjuk mi lett a végeredmény.
    Egy művész ne hallgasson a kritikusokra, mert akkor nem azt láthatjuk amit magából adna ki, hanem amit kikényszerítenek belőle . . . Sajnos a sok lúd disznót győz analógia nyert, a körförgás ugyanaz, mindig ugyanúgy halnak meg emberek egy ugyanolyan lénytől a 70-es évek óta, sajnos vannak akiknek ez elég, én a Prometheus továbbgöngyölítésének jobban örültem volna, de ez már nem lesz. A tervezők mint szál baromi jó volt, végre nem ugyanaz a klisés fostenger . . .Én már csak ilyen igényeskedő barom vagyok, aki nem akarja 70-edszer is ugyanazt látni . . . ;]

Új hozzászólás Aktív témák