Hirdetés
- Hobby elektronika
- Senki sem töröl ennél jobban
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Apple asztali gépek
- OLED monitor topic
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Azonnali processzoros kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
Hi uyge volt nekem ez a scriptem amivel atneveztem a fajlokat es sorba meg is hagyta oket.
x=1; for i in *.mkv; do mv "$i" Hakuouki.Hekketsu.Roku.$(printf "%02d" $x).mkv; x=$((x+1)); done
namarmost nekem kellene egy valtozat ami ugyan igy mukodik csak vegyesen van a mappaba mp4 es mkv kiterjesztes . a fajlformatum megmaradna csak a neveket kell megvaltoztatni. (ezzel ami nekem van mindbol mkv vagy mas lesz amit moge biggyesztek.
-
F34R
nagyúr
nah vegulis meglett :
for i in *.jpg; do mv -i "$i" ${RANDOM}${RANDOM}.jpg; done
-
F34R
nagyúr
hi megint en lamaskodok

tudok olyat csinalni hogy a kepek mappaba a fajlok neveit random generalt szamokkal nevezze at de fajlformatum maradjon meg.
pl : 87810121212.jpg
323123233.png ----stb legalabb 8 szamu legyen.van ilyen sh ?
-
F34R
nagyúr
Hi
megint egy lama kerdes tudok olyat csinalni hogy egy adott mappa almappainak nevet egy txt-be listazzam ki ?
-
F34R
nagyúr
hi
tudok en olyat shell-el hogy egy adott mapaba az osszes fajlt nevezze at az altalam megadott syntaxis szerint. pl house.01.mkv (ez mar a roviditett nekem megfelelo hossz lenne )
a forras egy random szovegu dolog tehat nekem csak annyi kellene house. # a szamsorozatot magatol folytassa ameddig az eredeti is tart . ugyan ez a feliratokkal is : ass , srt.archlinuxrol lenne szo.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Égkék - Magyar - 2 Ciklus - 3 év garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest