Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsikjanos
csendes tag
Írtam már egy saját shell szkriptet ami snmpwalk-al szedi le a szükséges adatokat és beállítja a grafikonhoz szükséges paramétereket is. Jól is működik.
Azt nem sikerült megoldani, hogy amikor a munin-update lefut, a szkriptet csak azon a node-on futtassa le amelyiken nekem kell. Mert jelenleg a szkript 2x is lefut, azon a gépen, amelyiken a munin szerver van. Ezt értem is miért működik így (mert csak úgy sikerült megoldanom, hogy a munin ne mondja azt,hogy connection refused, mikor a switch-hez akar kapcsolódni, hogy a munin.conf fájlban az address -nek a 127.0.0.1 lett beállítva). De ennek az a következménye, hogy a grafikonokat kétszer hozza létre.
Egyszer azalatt a domain név alatt, ahol nekem szükséges; és még egyszer a munin szerver domain neve alatt.Azt lenne jó tudni, hogy hogyan kell beállítani, hogy ezt a szkriptet csak egyszer futtassa le a munin, annál a node-nál, ahol szükség van rá.
Segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Túraautó topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest