- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Socket AM4
- OLED TV topic
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluetiger9
csendes tag
Sziasztok!
Írtam egy szkriptet, aminek az lenne a feladata, hogy megnyit egy fájlt az Excel Viewerben:
#!/bin/sh
a="'Z:"
b="'"
c=$a$1$b
`env WINEPREFIX="/home/bluetiger9/.wine" wine "Z:/home/bluetiger9/.wine/drive_c/Program Files/Microsoft Office/Office12/XLVIEW.EXE" $c`Azt szeretném elérni, hogy ha meghívom a szkriptet így:
/bin/script.sh "/elso konyvtar/masodik konyvtar/excel fajl.xls"
akkor hajtsa végre a kővetkező parancsot:
env WINEPREFIX="/home/bluetiger9/.wine" wine "Z:/home/bluetiger9/.wine/drive_c/Program Files/Microsoft Office/Office12/XLVIEW.EXE" 'Z:/elso konyvtar/masodik konyvtar/excel fajl.xls'
De ehelyett ha az elérési útvonalban van szóköz, akkor az Excel Viewer úgy értelmezi, mintha több fájl akarnák megnyitni.Amíg csak Z:$1 írtam a $c helyére addig az egyszerű elérési útvonalú fájlokra működött, de most már azokra se megy.
Szerintetek hol rontottam el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged