Új hozzászólás Aktív témák
-
0xmilan
addikt
Tavoli hoston szeretnek scriptet futtatni. A script utolso 2 sora "race condition"-szeruen fut es nem szepen, egymas utan:
...
python -m SimpleHTTPServer 1985 &
sudo service service-neve restartFontos lenne, hogy a service-neve kesobb induljon, mint a python webszerver, mert a service a webszerverrol probal fajlokat letolteni, mikor elindul.
Barmit csinalok, a service elobb restardolodik, mint hogy a python server elinduljon.
Ha sleep-et rakok a ketto koze, akkor eloszor sleep-el, utana restartolja a service-t es csak utana jut el a python-os sorhoz.Probaltam egybol futtatni a local scriptet:
ssh -oStrictHostKeyChecking=no -i key user@host 'bash -s' < script.sh
es igy is, eloszor felescepezni, majd onnan futtatni:scp -oStrictHostKeyChecking=no -i key script.sh user@host:~
ssh -oStrictHostKeyChecking=no -i key user@host "/home/user/script.sh"Ha a remote hoston "bessh-zva" kezzel inditom el a scriptet, akkor mukodik, mert eppen egymas utan indul a ketto, de igy is rossz sorrendben:
Restarting service-neve (via systemctl): Serving HTTP on 0.0.0.0 port 1985 ...
[ OK ]
... majd utana latszik, hogy jon a request a python serverhez.Kozben azt talaltam, hogy nohup-pal kellene inditani. Azt meg nem tudom, hogy az egesz scriptet vagy csak a python sort, mert nohupot meg nem hasznaltam. Ezt mar csak holnap fogom kiprobalni.
Ha barkinek van konkret otlete, akkor ne tartsa magaban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- LEGO klub
- EA Sports WRC '23
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen notebookot vegyek?
- iPhone topik
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest