Hirdetés
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Ez gyors volt, köszi mindenkinek

Most jön a tesztelés, sajnos nem értek hozzá, abszolút úgy csináltam, hogy rákerestem neten ami érdekelt, és az alapján változtattam dolgokat és teszteltem, ha működött örültem, ha nem működött, akkor kerestem tovább.
(#1899) bambano
Szóval akkor azt mondod, hogy cseréljem le pl ezt:TORRENTLIST=`transmission-remote --auth=$USER:$PASSWD --list | sed -e '1d;$d;s/^ *//' | cut --only-delimited --delimiter=' ' --fields=1`
erre:
TORRENTLIST=$(transmission-remote --auth=$USER:$PASSWD --list | sed -e '1d;$d;s/^ *//' | cut --only-delimited --delimiter=' ' --fields=1)Felkiáltójeles mappa pedig 1 dologból van, windows alól az legyen a legelső mappa. máshogy nem tudtam megoldani. ha van ötleted figyelek.

Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi