- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Hogy ne keljen softmoddal b*szakodni. Illetve menő amikor bekapcsoláskor egyből a Matrix logo fogad. Őszintén szólva nem sok értelme van, mert már majdnem mindent meg lehet oldani softmoddal, viszont nekem kíváncsiságból és ilyen "gyakorlás" szempontjából jó dolog volt egy hard modolás.
Amúgy neked akartam valamit mutatni. Vettem a Network Adapterhez ugye az átalakítókat, és annál érdemes maradni amit elsőnek is írtam, ugyanis a szimpla IDE to SATA illeszkedik, viszont nagyon le lóg a pcb és nem tudod a helyére berakni az adaptert (illetve az SSD / HDD sem fér el). Meg lehet úgy oldani, hogy leforrasztja az ember mindkét csatlakozót, és rak rá kábellel egy "toldatot", de én még nem vettem rá magamat hogy ezt meglépjem.
WinHIIP-vel meg van formázva ugyan úgy (azzal raktam rá játékokat is) és működik bármiféle gond nélkül, HDLoader illetve OPL is látja. Ez a kettő így kb 3.123Ft-ba került, ennél olcsóbban nem jön ki az ember.
Ez 1.730Ft-ba került, viszont ez így nem használható ugye mint ahogy írtam is, meg látszik is. Ennél mókolás szükséges.
PSN: KalacskepuXY
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
- BestBuy topik
- Milyen routert?
- Lightyear - befektetési app
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- nVidia tulajok OFF topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Hell Let Loose
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Silent Hill 2 Remake - Túl a 2 millión, napokon belül jön a rajongói szinkron
- További aktív témák...
- Bezámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Steam deck valve 1010 hordozható játékkonzol
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest