Hirdetés
-
PROHARDVER!
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hogy ne keljen softmoddal b*szakodni.
Illetve menő amikor bekapcsoláskor egyből a Matrix logo fogad.
Őszintén szólva nem sok értelme van, mert már majdnem mindent meg lehet oldani softmoddal, viszont nekem kíváncsiságból és ilyen "gyakorlás" szempontjából jó dolog volt egy hard modolás.
Amúgy neked akartam valamit mutatni. Vettem a Network Adapterhez ugye az átalakítókat, és annál érdemes maradni amit elsőnek is írtam, ugyanis a szimpla IDE to SATA illeszkedik, viszont nagyon le lóg a pcb és nem tudod a helyére berakni az adaptert (illetve az SSD / HDD sem fér el). Meg lehet úgy oldani, hogy leforrasztja az ember mindkét csatlakozót, és rak rá kábellel egy "toldatot", de én még nem vettem rá magamat hogy ezt meglépjem.
WinHIIP-vel meg van formázva ugyan úgy (azzal raktam rá játékokat is) és működik bármiféle gond nélkül, HDLoader illetve OPL is látja. Ez a kettő így kb 3.123Ft-ba került, ennél olcsóbban nem jön ki az ember.
Ez 1.730Ft-ba került, viszont ez így nem használható ugye mint ahogy írtam is, meg látszik is. Ennél mókolás szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
- Revolut
- Philips LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honda topik
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Milyen alaplapot vegyek?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch OLED + Kiegészítők és játékokkal Húsvétra tökéletes ajándék!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS3 FAT CFW - Telepített játékokkal, 2 kontrollerel
- Sony PlayStation 5 Controller állvánnyal
- 24 hónapos Playstation Plus PREMIUM előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest