Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- Milyen egeret válasszak?
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- Milyen széket vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Mobilarena témák
Keresés
-
PROHARDVER!
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
21.02 alatt PPPoE kapcsolat esetén egyelőre hiába kapcsolgatod a HW Flow offload-ot.
Azt, hogy nem értem a kerülő megoldást úgy értem, hogy nem értem, hogy mit is csinálsz...
-
PistiSan
addikt
Neten nálam 750mbps volt a csúcs openwrt-vel. A gyári rendszer hozza a közel 1000 mbps-ot is, lanon nem próbáltam, ment vissza gyorsan a gyári, egyébként nevetséges hülyeségekkel teli (wifi jelszó csere után teljesen újraindul, kb 1 perc, stb) rendszer. Ja és openwrt alatt a wifi alapbeállításban jóval erősebb. Ha vége lesz a nagyobb netes promóciónak, lehet vissza dobom az openwrt-t, mert nagyon szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazdák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest