- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- UHD filmek lejátszása
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
válasz skippper #20488 üzenetére
Egy DHCP tesztet csinaltam ket, USB-s rtl8153-mal.
Soft offload nelkul is mertem 900+/300+ speedtest-et, de 500/300+-t is.
iperf3-mal megvolt oda-vissza a 900+!Majd osszerakok egy PPPoE halozatot is, de 930 felett nem nagyon lehet PPPoE kapcsolatot merni gigabites linksebesseg mellett.
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
xabolcs
őstag
Flow offload-ot bekapcsoltad az N100-on?
Nativan, pl egy USB-rol inditva nincs kedved ugyanezt kiprobalni?Este, vagy inkabb holnap meg tudom probalni ezt az N100 + USB ethernetes routingot.
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
devast
addikt
- rPi 4B <= felejtsd el, router celra. Persze, meg lehet eroszakolni, meg elvileg mukodne, de egyaltalan nem arra valo, es ahhoz kepest tul draga.
- N100 az jo, viszont en nagyon nem usb-s realtek nic-et hasznalnek routerben...
Valoszinuleg az usb-s realtek miatt f*s az egesz.
Plusz megjegyzes, hogy iperf-el nem ugy tesztelsz egy routert, hogy a szerver/kliens azon fut, hanem 2 kulon eszkozon, es a router csak a ketto kozott iranyitja a forgalmat. Maga az iperf3 is tud nem keves cpu-t enni, es ez befolyasolja az eredmenyt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest