- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: notebookdömping az Acertől
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2025: AI a grillsütőben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
Tavaly találkoztam a WD Black²-vel. Nem tudom egy ilyen dual drive-ot mennyire bír el a rendszer. Mennyivel jobb, mint egy SSHD. Sajnos a teljesítményétől nem estem hasra, de amig ilyenekkel próbálkoznak a gyártók, az Apple 5400 rpm-es laptop vinyókkal szerelt bódékat (a seggedetkitörölheteda4kval) árul hatalmas csinnadrattával. Csak az ostoba nem látja, hogy nem akarják, hogy megbontsd azt a szart külön SSD-re meg HDD-re. Még a végén jól jársz és üres marad a zsebük.
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
TigerCat
nagyúr
Ha most vennék, akkor kizárólag SSD-vel vennék. Tárolni NAS, ha pedig instant szükségem van a helyre, akkor Thunderbolt meghajtó. Egy barátomnak van (G-RAID), nem használja semmire. Vagyis a lemezeket kivette, csak a ház van meg. Állandóan nyaggat, hogy hozzam el, de egyelőre nem kell. E'férek.
Az Apple helyében én már nem égetném magam pörgő-forgó lemezekkel. Alap 256-os SSD, vagy ha komolyabb konfigot vesz valaki, akkor 512GB. Ha már prémiumként van pozicionálva, akkor ez a felszereltségben is jelenjen meg.
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: notebookdömping az Acertől
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2025: AI a grillsütőben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF/13700KF + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Acer PREDATOR DLSS3 Gamer - I7 10700/RTX 4060/512GB NVME/1TB/ GARANCIA-BESZÁMÍTÁS!!
- Gamer Pc Eladó! gtx 1070 8gb, intel i3 10.generáció
- GAMER PC ELADÓ! I7-8700K/Zotac 3070 Ti/32GB RAM/Aorus 370Z 7/1200W táp/500GB SSD +1TB HDD