- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Raspberry Pi
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
Tavaly találkoztam a WD Black²-vel. Nem tudom egy ilyen dual drive-ot mennyire bír el a rendszer. Mennyivel jobb, mint egy SSHD. Sajnos a teljesítményétől nem estem hasra, de amig ilyenekkel próbálkoznak a gyártók, az Apple 5400 rpm-es laptop vinyókkal szerelt bódékat (a seggedetkitörölheteda4kval) árul hatalmas csinnadrattával. Csak az ostoba nem látja, hogy nem akarják, hogy megbontsd azt a szart külön SSD-re meg HDD-re. Még a végén jól jársz és üres marad a zsebük.
-
Ha most vennék, akkor kizárólag SSD-vel vennék. Tárolni NAS, ha pedig instant szükségem van a helyre, akkor Thunderbolt meghajtó. Egy barátomnak van (G-RAID), nem használja semmire. Vagyis a lemezeket kivette, csak a ház van meg. Állandóan nyaggat, hogy hozzam el, de egyelőre nem kell. E'férek.
Az Apple helyében én már nem égetném magam pörgő-forgó lemezekkel. Alap 256-os SSD, vagy ha komolyabb konfigot vesz valaki, akkor 512GB. Ha már prémiumként van pozicionálva, akkor ez a felszereltségben is jelenjen meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vicces videók
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Eladó Silverstone Rack szekrény sínek!
- Core i7 Gamer PC: -8Gb Videokártya -16GB RAM -RGB ház -6 hó garancia
- DELL PowerEdge R620 10xSFF 128GB ECC RAM
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest