Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• wm2

őstag

válasz bmwk1200s #20192 üzenetére

bár talán tényleg csorbult az elmúlt években az OSX minősége, azért ez a rendszer még mindig remekül optimalizált az alatta lévő vashoz. Kedvesem 2008as iMac-jén mai napig dolgozik, grafikai feladatokat old meg CS6al

egy megfelelően karbantartott Mac 3-5 eseténként 7-8 évig is bőven kiszolgálja a felhasználóját.

Azért jöttem ide, hátha tud segíteni vki G5 ügyben. Nem mai darab de gyönyörű! Csendesek a ventik. Stabilan működik. CS3-at viszi! :-) Sajnos elavult de próbálom megmenteni, bár hd filmek lejátszásánál áramfelvétele a mininek sokáig elegendő lenne. :) USB3 nem játszik sajnos, de ilyet lehet kapni hozzá. Szép pénzért. :((( Jó karit ingyen kapok hozzá, mert GF 6600 leharcolt picit. :) Kaptam egy olyan fülest, hogy az iDea csapathoz nézzek be, mert ők még foglalkoznak ilyen őskövületekkel. Nem ismerem a helyet. Egyébként meg Snow Leopard! A legjobban optimalizált rendszer és elnézve az újakat egy darabig az is marad. Amit Jonathan Ive és Tim Cook művel az nekem nem tetszik.

Új hozzászólás Aktív témák