Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini PC
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
veterán
válasz
vadkörte
üzenetére
Nekem a Magic Mouse kimondottan bevált. Tudom hogy megosztó, tudom hogy rétegtermék, és az ára is borsosabb és van is tőle komplexebb nagyobb tudású egér.
Irtó nehéz volt megszokni, viszont mára már nem használnék mást. Én trackpad-at nem használtam, csak kipróbáltam, nem jött be. Nyilván leszarozni nem fogom, mert sokan meg szeretik. Nem vagyunk egyformák és az igényeink sem egyformák, egy biztos, egy Mac Mini is azzal a legkompatilisebb ami házon belül hozzá készült, és ez nem az apple logóról szól, hanem az apple mérnökei ahogy ezeket az eszközöket hozzáigazították a rendszerhez." Az egyszerű mezei felhasználónak - Ashley, Justine, Joe, és tsi... - tökéletes eszköz lehet. "
Ezekből van több, itt hatalmas tévedésben vannak, hogy mindenki azért vesz Mac-et mert videót vág, meg programoz . . .Az egész Mac brand az otthoni hétköznapi emberek miatt jött létre , . . .
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Napelem
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
TigerCat