- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boss81
senior tag
Használom, mert szükségem van rá, a MacBook és a szerver közötti szinkronizáció rendben van, de a külső merevlemezek, amik egy dokkolón keresztül vannak csatlakoztatva a MacBook-hoz, ott sajnos pörgeti, de egy idő után leáll, vagyis normalizálódik.
Én külső merevlemezen adtam meg az alapértelmezett fotókönyvtárat, egyedül annál vettem észre a jelenséget, a többi az rendben van.
Valahol olvastam, hogy javítás alatt van a dolog, mert sokan jelezték a Synology-nak a problémát.
A csomakezelési központban nemrég volt drive frissítés, de ha jól tudom nem azzal az oldallal van probléma, hanem a Mac-re telepített drive kliensel, arra is várható majd javított frissítés.
De effektív így is elmegy vele gond nagyobb nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kuponkunyeráló
- Íme, a teljes Google Pixel 10a színpaletta
- iPhone topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Gamer PC i7-3770 / GTX 1060 6GB / 16GB RAM / 720GB SSD + 500GB HDD
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- AMD RYZEN 3700X MSI RTX 3700Ti 32GB DDR4 3600MHz 250GB M.2 SSD 1.5TB SSD
- I7-4790K, 16Gb Ram, Sapphire RX550 2Gb Videókártya, 480Gb SSD, Komplett Számitógép
- ÚJ CORE I5 12400 GAMER OPTIMUM PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD ASUS GTX 1660 S 6GB DDR6 VGA 2ÉV GAR!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A3000 6G 1 év gar.
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
TigerCat