- Autós kamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paarthurnax
senior tag
mget-el toltok egy halom fajlt FTP-rol, de meg kell szakitanom es holnap folytatnom. Ha jol tudom, akkor az mget ujra fogja kezdeni az egeszet es felul irja a mar letoltott fajlokat. Meg lehet neki adni, hogy amik mar megvannak, azokat hagyja ki? mget elott futtattam egy prompt-ot, hogy ne kerdezzen ra minden letoltesre.
-
Paarthurnax
senior tag
Gondoltam felrakom a SUSE-t az uj HDD-re amin most mar Windows 7 van. Hiba volt. Installalas utan a boot loader ugy el lett cseszve, hogy most egyaltalan nem jon be semmi, se SUSE, se Windows.
Probaltam a SUSE telepitojevel kijavitani a hibat, de keptelen volt. Vegul a Windows telepitoje rakta rendbe MBR-t, de most meg nincs SUSE.
Lehet (egyenlore) nem fer meg egymas mellett a ketto.
Valakinek eseteleg van itt Windows7 plusz valamelyik linux disztro egyutt? -
Paarthurnax
senior tag
Most épp egy olyan wireless hálózaton keresztül nezem, aminek csak hexában tudom a jelszavát. Windows XP alatt ez nem volt gond, de ha a SUSE-ben adom meg WPA kulcsnak, akkor a SUSE nem tud csatlakozni. Fura. Windows elfogadja, SUSE nem.
(Mindig próbálkozom, hogy mindenre a SUSE-t használom, de mindig belefutok ilyen idegesítő dolgokba és akkor marad az XP)
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nem lesz Xiaomi 16
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- Synology NAS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós kamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3381, 96% Akkumulátor
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest