Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semplar
őstag
válasz
Jester01 #24590 üzenetére
Köszi, szerintem jó ötlet volt, mert rávezetett, hogy szétkapcsoljam a Center/Lfe szabályzókat, talán csak ennyi kellett.
Közben újraratelepítem az egész debiant, már másodszor, mert először nagyon elspóroltam és csak magában a KDE felületet tettem fel ami kevésnek találtatott.
-
Semplar
őstag
Sziasztok! Bemásolom ide is, hátha.
Kéne egy kis segítség: (Debian 8.6 "Jessie". vs Creative Sound Blaster X-FI Xtreme Gamer Fatal1ty Pro.)
SB X-FI 7.1 Center/Sub hangerő beállító csúszkája valamiért ragad a főhangerőhöz, a többi megmarad a beállított értéken. Ha beállítom a Center/Sub hangerőt 50% -ra akkor a főhangerőt is feltolja magával 100% -ra,
Ha a főhangerőt leveszem szobahangerőre akkor a Center/Sub már alig hallható a hangszórótesztben.
Régi gond ez már, ugyanez volt ubuntu, mint és debian 5-6-7 alatt is.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Starlink
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- sziku69: Szólánc.
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest