-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
újraregelt
tag
válasz
bambano #22110 üzenetére
Saját emlék: ha valódi hardveres vezérlőről van szó és olyan ingered támad, hogy
- diszket áttenni másikba, megőrizve az adatokat
- kontrollert cserélsz, mert a régi elromlott és az újban a fw verziója picit eltér az eredetitől
akkor a hardveres óriási szopás.
Cserébe úgy vettem észre, lényegesen gyorsabbak a hardveresek, mint a szoftveres megvalósítások (bár nem kizárt, hogy ez a kontroller belső, a szerverével közel megegyező memóriájának, az abban létrehozott cache-nek köszönhető) -
újraregelt
tag
Megkérdezhetem, hogy mi okod van fizikai vasra tenni egy virtuális rendszert?
Performanciában úgy vettem észre, minimális a különbség, ha megfelelő virtualizációs szoftvert, megfelelő hardveren használsz. (hardveres virtualizációt támogató vas, rajta vmware, de akár virtualbox is, kvm stb.)
És sokkal könnyebben kezelhető a virtuális gép.
Eddig én egyetlen hátrányát láttam: virtuális gépben futó linux 3D grafikus képességeit nem nagyon lehet kihasználni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest