-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
@Pirate@
tag
Hát én PQM 8.0 át használtam és telepités befejezése elött problámája is van neki hogy valami nem okés a lemezekkel! éa gondolom azért nem látom!
Tehát Live Linux----melyiket ajánlod? és a Terminál az rajt van mint egy alkalmazás???
mert nem non vagyok otthon a linuxban!köszi
-
@Pirate@
tag
sziasztok! Lenne egy kis problem nálam! Linux volt a gépen és raktam egy XP-t rá!
200 Gb a vinyo és csak 140 et ismer fel! a 60 GB-ot a linux használja sztem!
Próbéltam Partion Magic-cel de nem látja a linux particiót!
Gondoltam látja és akkor megformázom NTFS-re azt kész is! Gondoltam én! De nem jött össze!
Tudna valaki segiteni hogy visszakapjam azt a 60 Gb-tomat??? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Villanyszerelés
- Medence topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest