-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danielson93
csendes tag
válasz
#25954560 #6288 üzenetére
Na figyu persze hogy addig kipróbálok minden karbantartást a rendszernek ( ubuntu )
És ha minden teljesen jól megy rajta akkor fogom unokatesom gépére felrakni és utána már ő fogja karbantartani....
Am letöltöttem a hivatalos lapról az ubuntut de enm tudom elindítani mert .exe telepítő indító és bootolásnál tovább megy a régi suseba és ügye a régi suse nem ismeri fel az exe filet és ezért nem tudom telepíteni.Erre is tudsz valami magyarázato utána megpróbállak békén hagyni!!!
-
Danielson93
csendes tag
válasz
#25954560 #6286 üzenetére
Na jó akkor most már végkép leírom mi a helyzet!
Van két számítógépem az egyik egy régebbi inteles a másik egy vadonat új amd-s gép ezen szoktam tölteni a linuxokat a másik gépen kiőpróbálni nem akarom hoy megosztva legyen a visztával két külön gépről van szó! a régebbire szeretnék linuxot tenni egy ubuntut a suse helyére!
Szóval a régire akarom csak a linuxot.
Karban tartani frissítteni? hát ki más mint én fogom... -
Danielson93
csendes tag
Bocsánat!
Ezt elfelejtettem hozzá tenni, hogy unokatesomnak keresek linux fajtákat és próbálok velük kinlódni mert ő nem hajlandó többet windowst használni!
De játszani azt szeretnee és ezért nézegetem a linuxokat!
Igazatokvan ilyen téren az xpvel kevesebb a kinlódás.
És amúgy SUSE linux 9.0ára akarom rakni az ubuntut.
Én Windows Vista párti vgyok amúgy. -
Danielson93
csendes tag
válasz
bambano #6279 üzenetére
Bocs!
De én linux szeretnék használni 4 év windows után!
Amúgy meg az xp egy rakás sz*r!Linuxos profikhoz lenne megint egy kérdésem!
Nekem most suse linux 9.0van tom tudjátok de enm baj!
Rá szeretném telepíteni az ubuntu linuxot!
Nekem exe indítós az ubuntum és bootolásnál tovább megy szóval mint ha nem lenne rajta boot! ( cd-n nincs is)
Szóval várom az tleteket hogyan tudom lecserélni a Suse 9.0-át Ubuntura? -
Danielson93
csendes tag
Sziasztok!
Kezdő téren vagyok!
Nincs kedvem átolvasni az egész forumot
Mondjatok 3 vagy 4 Linuxot ami végkép működik minden rajta és használható!
Még egy kivánság olyasmi linuxot mondjatok amivan valami wine vagy cedega, hogy lehessen játszani egyéb játékokkal és nem túl bonyolult a kezelése!
És ha tudtok akármilyen linuxot akkor küldjetek hozzá letöltés linket is pls!
A segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest