-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
perempe
veterán
válasz
Major Major #8850 üzenetére
root@slax:/mnt/sda1# rm -r WINDOWS.0
erre a kapott üzenetek:
rm: cannot remove directory `WINDOWS.0/system32/config/systemprofile/SendTo': Directory not empty
rm: cannot remove directory `WINDOWS.0/system32/config/systemprofile/Start Menu/Programs': Directory not empty
rm: cannot remove directory `WINDOWS.0/Web/Wallpaper': Directory not empty
rm: cannot remove directory `WINDOWS.0/assembly/GAC_32/System.EnterpriseServices/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a': Operation not supported
rm: cannot remove directory `WINDOWS.0/assembly/GAC_MSIL/IEExecRemote/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a': Operation not supported
rm: cannot remove directory `WINDOWS.0/Media': Directory not empty -
perempe
veterán
válasz
Major Major #8856 üzenetére
"ls"-re semmit se csinál.
-
perempe
veterán
válasz
Major Major #8854 üzenetére
A media még OK, de sda1-be se tudok belépni. Dir-re se ír ki semmit.
-
perempe
veterán
válasz
Major Major #8850 üzenetére
Most "root@slax:~#"-ot ír ki. hogyan válthatok a konsole-ban át a merevlemezemre?
A konqueror-ban ezt írja, amikor belépek a mappába:
system:/media/sda1/Documents and Settings/Rendszergazda -
perempe
veterán
Hogyan lehetne megoldani?
-
perempe
veterán
válasz
Major Major #8846 üzenetére
Látom a könyvtárakat, de nem tudom egyszerűen törölni.
Pl. Documents and Settings/Rendszergazda könyvtárban lévő könyvtárak közül kettőt (SendTo és Start Menu) nem tudok törölni. -
perempe
veterán
Slax (pendrive) oprendszerrel akarom törölni a Windows könyvtárjait, meg ami nem kell (reinstall előtt), de nem tudom simán törölni. Megoldás?
Egyébként tetszik a Slax.
-
perempe
veterán
A live streamek jönnek linux-on? (atdhe.net/, justin.tv, wwitv.com)
A válaszokat köszönöm előre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest