- Steam Deck
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
perempe
veterán
válasz
Major Major #8850 üzenetére
root@slax:/mnt/sda1# rm -r WINDOWS.0
erre a kapott üzenetek:
rm: cannot remove directory `WINDOWS.0/system32/config/systemprofile/SendTo': Directory not empty
rm: cannot remove directory `WINDOWS.0/system32/config/systemprofile/Start Menu/Programs': Directory not empty
rm: cannot remove directory `WINDOWS.0/Web/Wallpaper': Directory not empty
rm: cannot remove directory `WINDOWS.0/assembly/GAC_32/System.EnterpriseServices/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a': Operation not supported
rm: cannot remove directory `WINDOWS.0/assembly/GAC_MSIL/IEExecRemote/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a': Operation not supported
rm: cannot remove directory `WINDOWS.0/Media': Directory not empty -
perempe
veterán
válasz
Major Major #8856 üzenetére
"ls"-re semmit se csinál.
-
perempe
veterán
válasz
Major Major #8854 üzenetére
A media még OK, de sda1-be se tudok belépni. Dir-re se ír ki semmit.
-
perempe
veterán
válasz
Major Major #8850 üzenetére
Most "root@slax:~#"-ot ír ki. hogyan válthatok a konsole-ban át a merevlemezemre?
A konqueror-ban ezt írja, amikor belépek a mappába:
system:/media/sda1/Documents and Settings/Rendszergazda -
perempe
veterán
Hogyan lehetne megoldani?
-
perempe
veterán
válasz
Major Major #8846 üzenetére
Látom a könyvtárakat, de nem tudom egyszerűen törölni.
Pl. Documents and Settings/Rendszergazda könyvtárban lévő könyvtárak közül kettőt (SendTo és Start Menu) nem tudok törölni. -
perempe
veterán
Slax (pendrive) oprendszerrel akarom törölni a Windows könyvtárjait, meg ami nem kell (reinstall előtt), de nem tudom simán törölni. Megoldás?
Egyébként tetszik a Slax.
-
perempe
veterán
A live streamek jönnek linux-on? (atdhe.net/, justin.tv, wwitv.com)
A válaszokat köszönöm előre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest