-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
czappa
aktív tag
"en windowmakert hasznalok, gyors mint az olajozott villam"
Egyszer kipróbáltam a windowmakert és tetszett is, talán használnám is, de sajnos nincs benne "system tray". Ez amiatt rossz, mert ha pl. bezárok egy amarok-ot, vagy kopete-t, akkor nem becsukódik, hanem a system tray be kerül, ahonnan viszont wm használatakor nem tudom visszahozni.
Persze ha odafigyelnék és nem a bezárásra kikkelnék, hanem a kicsinyítésre - amikor olyan kis négyzetbe leteszi- az jó lenne, de néha úgy is eltévesztem.
A másik megoldás, hogy nem használok system t-t igénylő appokat.
Erre tudsz vmi jobb megoldást? -
ivivan
tag
Nana. Az icewm (legalábbis 3 éve mikor utoljára használtam) még desktop ikont sem tudott kezelni. Annál azért többet tud a Win98 (még ha nem is tartom a Win98at oprendszernek)
Az viszont tény, hogy az icewm villámgyors, ezért is használtam :-)Mondjuk nekem nagyon bejött az icewm-ben ALT-SPACE-re lent bejövő kis gyorsindító (kicsit olyan, mint a Windows Run része, csak kézreállóbb), lehet ezért vetettem el a windowmakert :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest