Hirdetés
- Raspberry Pi
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- ASUS notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
Kendek
üzenetére
Zseniális vagy, Kendek!
Látod, erre nem is gondoltam, hogy a régi, 2009-es maradvány netán nem frissült nálam... igen , 2009-es ubit raktam fel anno, majd frissítettem EGYETLEN EGYSZER az egész ubuntut, mégpedig 10.4 -esre. Ezek szerint a tárolót nem frissítette?
Mit tegyek és hogyan?u.i.: bocsi, csak két nap késéssel sikerült visszanéznem ide a fórumra. Ma este még visszakukkantok

-
mzx
senior tag
válasz
Kendek
üzenetére
Köszi a jelentkezést, kedves Kendek

Két németet is beállítottam (egyszerre csak egyet teszteltem persze), frissítettem, de ismét hibát jelez mplayer -re... a gnash -t pedig már nem is találja ...
...Holnap visszakukkantok hozzátok, hátha vmi újabb meglátás érkezik... Köszönöm az eddigi és a leendő segítségeiteket

Új hozzászólás Aktív témák
- Raspberry Pi
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- LEGO klub
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eredeti játékok OFF topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Látod, erre nem is gondoltam, hogy a régi, 2009-es maradvány netán nem frissült nálam... igen , 2009-es ubit raktam fel anno, majd frissítettem EGYETLEN EGYSZER az egész ubuntut, mégpedig 10.4 -esre. Ezek szerint a tárolót nem frissítette?
...