Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
dorkababa #5149 üzenetére
Üdv!
rtorrent, és akkor bármely szerver disztró megteszi. Lehet ubuntu, de nem feltétlenül. Debian jó választás lehet, bár kicsit nehezebb. wlan: passz. Elvileg megoldható parancssorból.
Böngésző mihez kell? Winhez pedig samba kell.Erről is írás.
De jön majd ngabor2. Szerintem ő dolgozott epijáva.
-
Józsibácsi
csendes tag
válasz
dorkababa #5149 üzenetére
tudok ajanlani pl egy debian netinstall-t (majd jonnek masok es ajanlanak ubuntu-t, ahhoz nem ertek) - wlan reszehez lovesem nincs sajna, de az szerintem nem igazan disztro fuggo, hogy tamogatva van-e, vagy sem
maga az image 100MB alatt van, lerangatot, elinditod, bekonfigolod a halot, ami kell, azt leszedi netrol
torrent kliensnek tudom ajanlani a fentebb emlitett rtorrent-et, kicsi, minimalis az eroforrasigenye (egy 166MMX-en eszre sem venni, hogy fut) es tobb fele webui/gui is van hozza
van errol iras a logout-on, ott ubuntu alapon bemutatva az rtorrent telepitese/beallitasa
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Suzuki topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest