-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a parancs úgy nem százas.
[link]Épp tegnap forgattam egyet onnan, nagyon jól le van egyszerűsítve a dolog, gond nélkül fordul(README-t azért olvass) és használja is az összes magot.
Nem tudom hogyan lehetnek a korábbi ubuntukban multicore-os lejátszók, az elmúlt napokban ahogy keresgéltem épp amiatt sírt mindenki, hogy se Debian-ba se Ubuntu-ba nincs multithread-es ffmpeg/mplayer.
A Killa Sampla amúgy jó kis teszt film, de azt mondjuk nekem vitte egy maggal is(Intel i5), ajánlom a Ducks Take Off 1080-as verzióját, nálam annál sokkal jobban kijött, hogy épp hány magot használ, bár ez persze a gépedtől is függ. -
sztikac
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest