- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
transmissionnal nem sokra jutottam sajna
felraktam a daemon-t meg a cli-t, mindent beállítottam a config fileban és nem jön be a webui
mellesleg sehol sem találtam leírást arról h lehet beállítani a max aktív torrentek számátmegpróbálom a ktorrent-et is hátha, remélem nem akar majd felrakni mindenféle plussz cuccot a gépre, mert én csak parancssort használok
amúgy utorrent mióta van linuxra? erről sehol sem láttam leírást
esetleg egy linket tudnál adni
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- PR-Telecom
- OLED monitor topic
- Hardcore café
- Milyen egeret válasszak?
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- TCL LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen notebookot vegyek?
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest