- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- RAM topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
dr_strange #863 üzenetére
1Gb RAM van a gépben. A partíció mérete 2Gb, ez bőven elég, Ubuntut akarok rárakni, Vmware-ben már feltettem, 1,8Gb-ot eszik meg, hogy abban a nagy fájlban mi hogy oszlik el, nem tudom, 2Gb-ot adtam neki, és ennyit használt föl. A mentés az most nem megoldható, nem tudom kiírni az adatokat, ezért kérdeztem ezt a lehetőséget. Ha ki tudnám menteni, akkor nem főne a fejem miatta
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BMW topik
- Nargile - vízipipa
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- OLED TV topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Path of Exile 2 early access kulcs
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest