- Felkészült a legfrissebb játékduóra az új Arc meghajtó
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Külső SSD operatőröknek: Aiffro P10 bemutató
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
ZCoyote #8434 üzenetére
a 4000 egy szám... a mennyiség nem pótolja a minőséget. az, hogy ennyivel több csomag van az egyik alá, mint a másik alá, nem sokmindent jelent. az egyiknél lehet, hogy van egy csomag, amiben több cucc van. a másik alatt meg hasonló néven van egy metapackage, amiben benne van 15 egyéb csomag. így könnyű csomagszámot növelni.
nem azt mondom, hogy így megy, csak azt mondom, hogy a mennyiség nem biztos, hogy pótolja a minőséget.
mindenesetre nem váltanék vissza debianra az ubi után. ellustultam, jó nekem így, gyárilag feltelepítés után azonnal használhatóan (oké, feltelepítek kézzel, parancssorból még 5-6 csomagot, oszt kalap... miután beállítottam a root jelszót
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest