Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Plazma TV topic
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dr_strange
senior tag
válasz
bambano
üzenetére
nem egeszen ertem a megjegyzest, marmint hogy miert nekem cimzed
azt szerintem vilagossa tette minden hozzaszolo a kerdezo szamara, hogy ezt a szerkezetet ezzel az operacios rendszerrel alapvetoen nem arra szantak, hogy windowsos alkalmazasokat eroszakoljanak ra; valoszinuleg meg lehet oldani, de nem trivialis
nyilvan egyszerubben megoldhato, ha windowst telepit ra, de az meg penzbe kerul, viszont lehet, hogy megeri, megelozendo a kesobbi frusztraciokat
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- Xbox one X konzol 1Tb
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
azt szerintem vilagossa tette minden hozzaszolo a kerdezo szamara, hogy ezt a szerkezetet ezzel az operacios rendszerrel alapvetoen nem arra szantak, hogy windowsos alkalmazasokat eroszakoljanak ra; valoszinuleg meg lehet oldani, de nem trivialis