Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dufresne
addikt
válasz
Dufresne
üzenetére
Na végigrágtam magamat és mindenképpen érdekes, bár nekem kicsit eröltetettnek tűnt, mert nekem egyértelmű, ha mást telepítek a gépemre mint eddig, akkor az máshogyan fog működni és aztis meg kell tanulnom használni...de persze érthető is a hangvétele valamilyen szinten, mert valóban ne tegyen fel az ember Linuyot azért, amit a cikkben írtak

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest