Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
n0_gAboR
üzenetére
Meg kéne próbálni. Telepíteni nem akarok fölöslegesen, mert munkára használják a gépet, ezért túl sokáig nem tudják nélkülözni...
...viszont egy live CD-vel szerintem megnézem valamikor, bár nem tudom, 27-es kernellel készült-e valamelyikhez...Ubuntu 8.10 live vajon milyen kernellel jön?
Mandriva bugreportot még nem néztem, hol lehet, a live CD-s teszt után viszont (ha még fennáll), utánanézek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- Amatőr csillagászat
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asztalos klub
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi