-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
echo 0 > /proc/sys/net/ipv4/tcp_window_scaling
ez jó, de ennek megvan a megfelelő sysctl-es formája.
a legegyszerűbben úgy találod meg, hogy
sysctl -a| grep scalingez ki fogja írni, hogy mit kell belepakolni a /etc/sysctl.conf-ba. (gondolom annyi lesz, hogy net.ipv4.tcp_window_scaling = 0
)Én azt tudom, hogy a cégben wingagyi tűzfal van, valami isa (=internetet sose adunk?) és a linuxos kliensek 50-60K/sec-cel tudtak http-n letölteni. Kikapcsoltam a kernelben ezt és azóta simán ki lehet sámfázni a teljes bérelt vonalat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest