-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Köszönöm!
Nagyon sok hasznos tranácsot kaptam itt és 2-3 nap alatt meg tudtam oldani a dolgokat alsó hangon úgy hogy elötte még sosem telepítettem egyedül linux szervert.
(15 éve novell-t igen.....)X-edszer rakom újra és már megy fejből, de sajnálom rá az időt.
Próbáltam Nortonnal ghostholni a linux particókat, de visszaállítás után nem müködött.Van valami okos dolog amivel ghostolhatnám? Akár pendrájvról? (de CD-s boot is ok)
Ezzel rengeteg időt nyernék...
Persze ha értenék rendesen a linuxhoz, akkor tudnám az elcseszéseket javítani, de addig igy egyszerübb lenne.És a perc6 raid még mindig nem megy... ha van kernel szintű SW raid akkor beüzemelném. Nagyon "ciki" lenne a hw-val szemben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest