- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
fsb1000 #6892 üzenetére
Végülis ubuntu server 8.10-et raktam fel. Helyből lehet telepíteni a samba-t meg a printerservert.
(végülis debián se lett volna fapadosabb... csak reménykedem hogy leyz PERC6/i driver ubuntuhoz... )Minden OK, látom is a WinXP gépekről a servert, de a megosztott mappákat csak olvasni tudom XP-ről.
A samba beállításokat 5x újra raktam, szerintem az OK, guest engedélyezve read only=no
lehet hogy a direktorik létrehozásakor követtem el hibát.
mkdir /var/shared/data Ez alapból read_only?
chmod-dal nem tudom NO_read_only-ra állítani... Biztos bénázok.Mi lehet a gond?
Megpróbáltam beüzemelni a SWAT-ot, Újabb bénázás.. nem indul és már samba-t sem lehet lestoppolni.
reinst!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows Insider Program
- Formula-1
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged