- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
fsck azt írja, minden rendben.
...valamint a múltkori alkalommal lementettem az egész partíciót, újraformáztam, majd visszamásoltam a fileokat remélve, hogy ezzel megoldódik...
...ezekszerint nem.Egyébként boot során a HDD LED világít, amikor várakozik (bár ez nem szükségszerű...), újraindítani azóta nem indítottam a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen videókártyát?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Renault, Dacia topik
- Fotók, videók mobillal
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest