Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Házimozi belépő szinten
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Egér probléma
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- SONY LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Odavág az AI-piacnak legújabb gyorsítójával az Amazon
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
ngabor2
nagyúr
a 4gb-ból nekem is csak 3,5-öt lát... na és? az eddigi 127 nap alatt nem bírta ezt se belakni, pedig 4x100%-on megy, swap nélkül.
de ha ki akarod próbálni, akkor pl. az ubuntut ajánlom. a 7.10 nem tudom, hogy 32-bites verzióban alapból látja-e mind a 4gb-ot, a 64-bites valszeg már igen (legfeljebb tévedek
)kernelfordítással rá lehet venni... az más kérdés, hogy kezdőknek első lépésban nem nagyon ajánlanám (bár én is azzal kezdtem, csak akkor még 200MHz-es gépem volt 32MB rammal... és 2.0.35-ös kernel.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Star Citizen
- LEGO klub
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Egér probléma
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)