-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
ngabor2 #5096 üzenetére
Nem értem, mit szenvedtek állandóan ezzel a 3.5G problémával...
cat /proc/meminfo
MemTotal: 4150532 kBcat /proc/version
Linux version 2.6.23-1-686-bigmem (Debian 2.6.23-2) (maks@debian.org) (gcc version 4.1.3 20071209 (prerelease) (Debian 4.1.2-18)) #1 SMP Fri Dec 21 14:39:17 UTC 2007Az nagy erőltetés, hogy bigmemre fordított 32 bites kernelt raksz fel?
-
speedsly
csendes tag
válasz
ngabor2 #5096 üzenetére
Sziasztok!
Vettem egy notebookot operációs rendszer nélkül.
Már két napja a telepítéssel szórakozom, de nem akar elindulni sem az xp, sem a linux. A következő hiba üzenetet kapom:
PXE-E61: Media test failure, check cable
PXE-M0F: Exiting Broadcom PXE ROM.
Operating System not found???
nem tudom mit csináljak.
tudnátok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Külföldi SIM-ek itthon
- Projektor topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest