Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
IstvánLászló
üzenetére
és #34367 Kapitány.
Már azóta én is felraktam a legutóbbi telepítővel egy Endeavour Cinnamont,. Nagyon plasztikus a telepítője, még a grub és systemd boot között is lehet választani, Jól működik ,csak azok a borzasztó lila 'gyári' hátterek , de ez nem lehet gond. Az AUR helperek hiányetegségét egy Endeavour fórumos HSZ alapján meg kellett gyógyítani. ... Tetszik. Most újra két kedvencem van a debian és az endeavour. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
IstvánLászló
üzenetére
Megerősítem. Ez a Manjaro JÓ verziója.
De tényleg, 2 év Manjaro használat alatt volt egy rakás lejárt GPG kulcs meg hasonló szívás, a majdnem ugyanaz Endeavournál meg semmi. Ráadásul nem irtották ki a VAAPI-t a mesából...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Eredeti játékok OFF topik
- Háztartási gépek
- Projektor topic
- Yettel topik
- Raspberry Pi
- Hobby rádiós topik
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- TCL LCD és LED TV-k
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest