Hirdetés
- Projektor topic
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Képminőségelőnyt is kínál az FSR Radiance Caching?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pánik a memóriapiacon
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oké, menjünk éttermi hasonlattal.
Régen volt mindenféle étterem, majd jött a maffia, mindet erőszakkal átvette, és azóta mind vegán étterem. De az ételt mindig elsózzák és kozmás.Tehát ne csak azt az állításomat figyeld, hogy a unix filozófiájának nem felel meg a systemd, hanem azt is, hogy egyébként a systemd jelenlegi állapotában egy bughalom.
Más: az előbb jutott eszembe, míg szűkös magányomban agyaltam (
), hogy a legújabb gyerekvédelmi szabály(tervezet) fényében a systemd-resolvd nem törvénysértő?Alaposabban belegondolva mondhatjuk, hogy a tailscale a saját megoldása miatt erősen elfogult, tehát az, hogy szerintük mi a jó dns rezolválás, messze van az általános objektív valóságtól.
-
-
kovaax
őstag
Egy sérült ASCII log még olvasható, egy bináris már nem feltétlenül. Mindenben egyetértek bambano-vel. Én mondjuk unixokon nőttem fel, sokáig csak otthon használtam linuxot, és elég korán (bőven a systemd előtt) beláttam, hogy a linux a unix windows-a. Ez a véleményem azóta se változott, sőt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- iPhone topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Rendszergazda topic
- LEGO klub
- Képminőségelőnyt is kínál az FSR Radiance Caching?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.11.)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
), hogy a legújabb gyerekvédelmi szabály(tervezet) fényében a systemd-resolvd nem törvénysértő?