Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen joysticket vegyek?
- Amazon Kindle
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Hiába kapcsolom ki kompozitort. Ugy is sikerül elöidézni ezt a hibát..
Hülye kérdés lehet, de létezhet h böngésző miatt jön elő a hiba? Akárhányszor eddig elöjött mindig Chrome használáta közben.
Az előbb úgy használtam gépet egy darabig h nem volt nyitva a Chrome. Gépen csináltam ezt azt, videót néztem, fájlokat helyeztem át, futattam Python scriptjeim, letöltö scripteket futtattam. Aztán megnyitottam Chromet h megnézzek ezt azt, és kb fél órába se telt bele asszem h előjöjjön a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Trollok komolyan
- Windows 10
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3651,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest