-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
supi007
csendes tag
válasz
f_sanyee #32278 üzenetére
Üdv! Köszi a választ. Ez nem egy szerver. Ez csak egy PC. (Jogos felvetés, mert igazad van, hogy szerverben lenne valami IPMI kártya [iLO, iDRAC .. stb]. Ahogy olvasgattam lehet kapni egy ilyen eszközt: https://www.lantronix.com/products/lantronix-spider/ meg most van az ASUS-nak egy kártyája: [link]
Sajnos mindkettő "drága" (nekem nem éri meg megvenni).
Ahogy nézem más megoldás nincs, hogy valamiféle "virtual console"-t kapjak és lássam a távoli gépet a boot process-től kezdve.
Azt még lehet megnézem, hogy egy kickstart fájllal, meg tudom-e azt csinálni, amire gondoltam, de sanszos, hogy nem lesz jó, mert egyszer legalább valakinek ott kell állnia a gép mellett, hogy kiválassza a megfelelő PXE menü elemet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest