-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
zsigomark3 #31147 üzenetére
Nem értem mit nem értesz. Először neked kell megírni a JSON fájlt kézzel, már ha én nem értem félre az általad linkelt oldalakat. Itt találsz egy mintafájlt, amit át tudsz alakítani. Nem muszáj a /usr/akármi/-be mentened, használhatod a felhasználód /home/felhasználónév/ mappáját is, akkor nem kell sudo-zni sem.
Addig a builder neked nem csinál semmit, míg a JSON fájlod be nem adagoltad neki. Esetleg az a baj, hogy a fájlt megcsináltad neki, de txt kiterjesztéssel, és ehelyett metadata.json néven és végződéssel keresné.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest