Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Nem akarom szívatni magam, ezért érdeklődöm.
Probook 470 lenne cserélve, egy kicsi, max 220mm magas (kinyitott állapotban) paraméteres gépre, hogy beférjen a monitorom alá, és ne kelljen az eget kémlelnem. Nekem kell a dupla nagy monitor. Most ezek mözül az egyik a 17.3-as laptop., de már púp nő a hátamon a lefelé nézéstől. (Tudom most nézzek 3 évig felfelé akkor helyreáll a hátam
)Nem sürgős úgyhogy még nézelődök és érdeklődök ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- BestBuy ruhás topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Formula-1
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- SSD kibeszélő
- iPhone topik
- Billentyűzet gondom van
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)