- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Dißnäëß #30140 üzenetére
Köszi! Igy már jóval világosabb. Erre a DROP témára rákérdeztem egy Q&A oldalon, hátha tudja valaki a választ. Ha nem, akkor majd kipróbálom az itthoni szerveren. Egyelőre most nem Linux van rajta, úgyhogy az iptables nem játszik, de szerintem van valami alternatíva, amivel meg lehet csinálni ugyanezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest