- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Plazma TV topic
- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
- Gaming notebook topik
- ASUS notebook topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Nem éppen, mert korrekt az lenne, ha azt írná, hogy nincs csatolva rootfs, itt meg valami huszadrangú következményt ír, hogy nem tudja az initet elindítani. Igazából még azt sem, azt írja, hogy "not syncing, attempted to kill init", ami szerintem max a kernel fejlesztőknek mond bármit, vagy még nekik sem, annyira alacsony szintű bullshit.
-
samujózsi
senior tag
Nem, írja is, hogy nem használ RAID-et. Csak ott van valami fontosnak gondolt dolog a logban.
Lehet, hogy a statikus mára elavult, én 0.99.x kernelen kezdtem és valahol 1.0 v. 1.2 környékén hagytam abba a saját kernel fordítást, akkor még a modul elnevezés volt a szokásos, a nem modul meg ugye statikusan van beledrótozva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen légkondit a lakásba?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Synology NAS
- LEGO klub
- Autós topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Update 08.19. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest