- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- ZIDOO médialejátszók
- Nikon DSLR topik
- Acer notebook topic
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- TCL LCD és LED TV-k
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
válasz
Frawly #28950 üzenetére
Linuxon. Azt csak két és fél éve használom windows nélkül (előtte csak virtualizálva). Windows-t picit hosszabb időn keresztül.
Nem akarok én senkit meggyőzni, hogy mentse át a logokat és őrizgesse.
Én mentem, mert volt már, hogy segített. És ha egyszer segített, akkor máskor ne segíthetne ugyanígy?Linuxon sem csak feltörés okozhat furcsa, esetleg hibás működést (de azt is fel lehet törni, meg lehet fertőzni, csak másféle tudás kell hozzá, mint a windows fertőzéshez/töréshez)
Lehet hardveres probléma, lehet egy elcseszett, bugos update késleltetett hatása, lehet sok minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3099, 100% akkumulátor
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest