Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
össze nekem sem omlott, csak fagyott, a mandrivát egész szerettem, annak elég emberbarát felülete volt, meg annál már csak a gnome-ot meg a synapticot tettem fel, örültem a rhytmbox-nak, aztán elkezdte játszani, hogy random megakad, és kussol. ami viszont fura volt, az az ubuntu boot-ja, több gépen is irgalmatlanul lassan bootolt be, és elvileg nem is a osdri-es scrreneknek megfelelően, és nem nagyon értettem miért, mert direkt nem basztattam, a csomagokat, hanem az alapot tettem fel... kernelfordítás után is lassú maradt
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Eladó egy teljesen újszerű állapotú,hibátlan Asus ROG Destrier Ergo gamerszék! Ergonómiai kialakítá
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest