- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bambano #28358 üzenetére
Értem, köszönöm az infot.
Ez eredeti hozzászólásomban nem tudtam hozzáadni az sde2 partíciót, miközben removed státusza volt. Azt hogyan kellett volna rendbetenni? Mintha nem létezett volna az sde2.
A smart raw_read_error_rate értéket mi okozhatja? Létezik, hogy kábel probléma van?Én úgy oldottam meg az eredeti problémát, hogy először leformáztam ext4-re, ezután lehetett sde2-ként hivatkozni rá. Ezután adtam csak hozzá újra az md0-hoz. Gondolom a resync alatt dobta az általam leformázott fájlrendszert, de addig egyáltalán nem tudtam elérni és használni az sde2-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest