Hirdetés
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Pánik a memóriapiacon
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- 3D-s gyorsítótárat mindenkinek!
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
bambano
üzenetére
Az a része az openswitch miatt van, Proxmox specifikus: [link]. Működik is.
Kiszedtem a gateway-t, most a failover IP-t használná, mint gw (automatikusan ezt állította be).
rp_filter szintén kikapcsolva a hoszt vmbr0 interfacen, sajnos nincs net így sem.
+ Van egy bridge specifikus leírásuk is, engem ugyan nem segített ki. [link] Pedig tegnap egy délutánon át próbálkoztam. Illetve ez itt dettó ugyanaz a setup, végigmentem a lépéseken, mégse megy.

Szerk: egyébként fura nekem ez a teljesen valid IPv6 cím, amit meg simán megkap.
Mégsem lehet pingelni azt sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Pánik a memóriapiacon
- Kés topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- PlayStation 5
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest