Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Canon IP7250, MG5450, MG5550, MG6450, MX925, IP8750, MG6350, MG7150, MX725
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pendrive probléma
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
bambano
üzenetére
Az a része az openswitch miatt van, Proxmox specifikus: [link]. Működik is.
Kiszedtem a gateway-t, most a failover IP-t használná, mint gw (automatikusan ezt állította be).
rp_filter szintén kikapcsolva a hoszt vmbr0 interfacen, sajnos nincs net így sem.
+ Van egy bridge specifikus leírásuk is, engem ugyan nem segített ki. [link] Pedig tegnap egy délutánon át próbálkoztam. Illetve ez itt dettó ugyanaz a setup, végigmentem a lépéseken, mégse megy.

Szerk: egyébként fura nekem ez a teljesen valid IPv6 cím, amit meg simán megkap.
Mégsem lehet pingelni azt sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wuthering Waves
- Tőzsde és gazdaság
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S + 130W, 180W töltővel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest