Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bővíti HAMR merevlemezcsaládját a Seagate
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
Kiválasztod az interface-t amit monitorozni akarsz aztán start monitoring.
Probaltam, de valami olyasmit ir, hogy nincs ra jogom, es misconfiguration miatti ujratelepitest javasol, ha jol ertem az angol ablakot.
Nem ertem, mert semmit nem kellett csinalnom, mindent automatikusan csinalt.
Ahogy feltettem, webre csatlakozasnal kozel 400 MiB-rol pontosan 1 GiB-re nott az azonnali adatforgalom.
Valami komoly gond lehet a linuxban ezek szerint, jo lenne csak egy olyan megoldas, mint XP-n volt egy kis program reven, hogy a nem hasznalt portokat gyorsan le lehetett tiltani, gondolom, akkor megszunne a problema.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi